Firmaordning 2017-10-14T11:35:04+00:00

Firmaaftaler

DU som leder i et team har ansvaret for den overordnede indsats ift. arbejdsmiljø iblandt dine kollegaer, virksomhedens økonomiske resultater etc. Kort fortalt vil en firmaaftale skræddersyet til jer kunne gøre følgende:

  • Sænke sygefraværet med op til 50 %.

  • Forbedre virksomhedens økonomi på baggrund af et lavere sygefravær.

  • Øge medarbejdernes produktivitet og effektivitet.

  • Forbedre arbejdsmiljøet og humøret.

  • Give fornyet energi til arbejdsdagen.

Resultaterne kommer ikke af sig selv, men af hårdt arbejde ned igennem rækkerne. Jo bedre jeres medarbejdere præstere, jo større resultater kan i opnå!

Det opnås først og fremmest ved at optimere rammerne for jeres medarbejdere og kollegaer, så de kan præstere hurtigere, bedre og mere effektivt arbejdsuge efter arbejdsuge. For at opnå disse succesfulde resultater må man have sin krop og hjerne i topform både fysisk og mentalt. Det er her at SportsPhysio står klar som en vigtig medspiller på jeres hold så i minimere sygdomsudgifter såvel skadelidte medarbejdere.

Først og fremmest er vores reflekterende spørgsmål til jer:

1) Har I styr på virksomhedens årlige sygdomsudgifter og tænkt på dens indvirke på økonomien?

2) Kunne I tænke jer at vide hvordan I minimere sygdomsfrekvensen på arbejdspladsen og samtidig øger de økonomiske resultater? Så kontakt os for et uforpligtende tilbud.
Med en firmaordning gennem SportsPhysio Performance får i mulighed for at tilbyde jeres kollegaer massage og træning på hold udført af en erfaren fysioterapeut/massør.

  Åbnings tider

Mandag – torsdag 8:00 – 21:00
Fredag 8:00 – 19:00
Lørdag 8:00 – 14:00

  +45 31 19 99 07

  Find os her

Anmod om en tid

Del
Del