Praktisk information 2018-09-21T06:49:04+00:00

Praktisk information

 • Booking

  Booking ved tidsbestilling på tlf. 31 19 99 07 eller via e-mail Kontakt@sportsphysioperformance.dk
  Ved booking via e-mail bedes fulde navn, adresse, telefon nr. samt ønske til type af behandlings- og/eller træningstilbud fremgå. Derfra vil vi tage kontakt til dig mht. videre planlægning af behandling.

 • Betaling

  Betaling sker via MobilePay eller kontant.
  Ved MobilePay betaling betales beløbet efter endt behandling på klinikken.

 • Afbud

  Afbud skal være os i hænde senest kl. 8.30 på behandlingsdagen på tlf: 31 19 99 07.
  Ved for sent afbud/udeblivelse pålægges et gebyr på 160,00 kr.

 • Fysioterapi – Tilskud via Sygeforsikringen Danmark

  Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark, får du tilskud til behandling hos fysioterapeuter uden for sygesikringen. Desuden giver Sygeforsikringen Danmark også tilskud til kiropraktik. De fleste kommuner giver også tilskud, hvis du f.eks. har medicinkort eller er pensionist.

 • Første konsultation

  Den første behandling består altid af en indledende samtale omkring din problematik og om hvordan skadesforløbet har været siden skaden opstod. Dernæst gennemgår vi en grundig forundersøgelse på baggrund af den forudgående samtale imellem klient og terapeut.

  Derfra kan vi sammen lægge en behandlingsplan for det videre forløb, da vi bedre kender skadens omfang og hvilket kropsvæv vi skal arbejde med fremefter.

Tidligere patienter

Mille Drescher

Et kæmpe ros og tak for en grundig og god behandling. Michael skal have de varmeste anbefalinger med sig, skal man have en god sportsmassage er han manden at gå til…

Emil Hansen

Mille og jeg takker for en rigtig grundig sportsmassage! Du får vores varmeste anbefalinger med, så hvis man læser dette og tænker, Jeg kunne godt overveje at booke en tid med Michael – Så gør det!…

Del
Del