Sportsbehandling &-massage 2017-10-14T11:35:54+00:00

Sportsbehandling & -massage

Sportsbehandling ved SportsPhysio Performance er målrettet behandling mod den specifikke sportsaktivitets særlige krav til atleten.

  • Forbedre din sportslige præstation.

  • Skadesforebygger / Minimere risikoen for skader.

  • Reducere restitutionstiden.

  • Øger fleksibiliteten i muskler og led.

  • Mental parathed til konkurrence.

Formålet med behandlingerne er at give atleterne mulighed for at træne hårdere, restituere hurtigere og forbedre sine præstationer. Nutidens atleter giver derved sig selv et forspring til sine konkurrenter.

Vi arbejder ud fra devisen ”individuel optimering”.

Forberedelse til konkurrence:

Formålet med sportsbehandling kort tid inden en konkurrenceafvikling er at øge kroppens blodcirkulationen til musklerne, fleksibiliteten i muskler og led, forebygge skadesrisici samt at sætte atleten mentalt op inden konkurrence. Dette gøres for at optimere og forbedre en atlets mulighed for toppræstation. Dette er kun en supplering til den normale opvarmning.

Behandlingen har fokus på at forberede atleten både fysisk, mentalt og emotionelt til konkurrence.

Restitutionsbehandling (samme dag efter endt konkurrence)

Det primære formål med restitutionsbehandling er at forbedre atletens restitutionsfase. Atleter presser nemlig sig selv hårdere under en konkurrence end ved træningssessioner. Behandling kort tid efter endt konkurrence er derfor en afgørende faktor for at hjælpe atletens krop hurtigere tilbage til normal funktionsniveau, så kroppen er klar til næste konkurrence inden for få timer/dage.

Behandlingen vil fokusere på en lettere restitutionsbehandling som skal sørge for at reducere ømhed efter konkurrence, frigøre muskelspasmer og –kramper, fremme lymfesystemet, gendanne blodcirkulationen og fleksibiliteten i muskulaturen samt at sørge for et psykologisk løft efter endt konkurrence.

Restitutionsbehandling (dagene efter endt konkurrence)

En restitutionsbehandling dagene efter en konkurrence har til hensigt at reducere muskelømhed, gendanne blodgennemstrømningen, øge bevægeligheden, fremme lymfesystemet og genoprette balancen samt give en følelse af velvære.
Behandlingsformen vil foregå 1-3 dage efter endt konkurrence, da atleternes kroppe lige efter en konkurrence fortsat vil være fyldt med endorfiner som kan skjule naturlige smerter. Dette interval sikre at atleternes krop har haft tid nok til at opnå et mere homeostatisk niveau og givet muligheden for at komme tilbage i normal kropsbalance.

  Åbnings tider

Mandag – torsdag 8:00 – 21:00
Fredag 8:00 – 19:00
Lørdag 8:00 – 14:00

  +45 31 19 99 07

  Find os her

Anmod om en tid

Del
Del